WAT IS VELOURS!

Badstof bestaat uit lussen van katoen die ervoor ontwikkeld zijn veel vocht op te nemen. Hoe groter/dikker de lus (hoeveelheid katoen) hoe hoger de kwaliteit van de badstof, hoe groter de vochtopname. Een zware kwaliteit badstof is bijvoorbeeld 500 grs (zoveel weegt een vierkante meter van deze badstof)

Badstof

500 grs

Velours

nog maar 300 grs

Lus (één zijde) weggeschoren

Velours

Velours is geschoren badstof
Doordat de lus aan 1 zijde is weggeschoren heeft dat niet alleen erge consequenties voor de vochtopname maar ook zijn de lussen niet meer met elkaar verbonden en kunnen er dus uitvallen.
Waarom dan toch velours?  Omdat velours aan 1 kant een vlak is (de geschoren kant) kunnen ook andere drukkers dit bedrukken. Men probeert het te verkopen als lekker zacht etc.  maar men kan anders de badstof niet bedrukken.  Wij zijn de enigen die echte badstof kunnen bedrukken waarbij de bedrukking zacht blijft.  En waarbij ook de gehele lus gekleurd wordt en niet alleen de toplaag. planken achtergrond Voorbeeld zachtroze badstof Voorbeeld oranje badstof Voorbeeld aqua badstof Voorbeeld grijs badstof Voorbeeld limegroen badstof tekst de specialisten etc Voorbeeld hardroze badstof logo dhd voorbeeld rode badstof
Op zoek naar een bedrukte handdoek, wij helpen u graag.
Geschoren lussen zitten los
WAT IS VELOURS!
Badstof bestaat uit lussen van katoen die ervoor ontwikkeld zijn veel vocht op te nemen. Hoe groter/dikker de lus (hoeveelheid katoen) hoe hoger de kwaliteit van de badstof. Een zware kwaliteit badstof is bijvoorbeeld 500 grs (zoveel weegt een vierkante meter van deze badstof)
Badstof
500 grs
Velours
nog maar 300 grs
Lus weggeschoren
Velours
Velours is geschoren badstof
planken achtergrond Voorbeeld oranje badstof Voorbeeld aqua badstof voorbeeld rode badstof Voorbeeld limegroen badstof logo dhd

Waarom dan toch

velours?

Omdat velours aan 1 kant een vlak is (de geschoren kant) kunnen ook andere drukkers dit bedrukken. Men probeert het te verkopen als lekker zacht etc. maar men kan anders de badstof niet bedrukken. Wij zijn de enigen die echte badstof kunnen bedrukken waarbij de bedrukking zacht blijft. En waarbij ook de gehele lus gekleurd wordt en niet alleen de toplaag.